уеб дизайн Варна
Услуги

Web-saitove.com се занимава с изработка и поддръжка на уебсайтове:

  • изработка на сайтове и добавяне на функции съгласно желанията на клиента
  • web-дизайн, редизайн (обновяване на облика на съществуващ сайт)
  • създаване на HTML/CSS шаблони по дизайн на клиента
  • избор и регистрация на домейни

 Комплексна изработка на уеб-сайт „до ключ” в град Варна и България и услуги по поддръжка на вашите сайтове, както и рекламирането им чрез google adwords и facebook.

 

Комплексна изработка на web сайтове „до ключ”

Идеалното решение за тези, които все още нямат сайт или не искат да се занимават с техническите подробности на своята бъдеща интернет страница. Ние избираме и регистрираме вашия домейн. Ще конфигурираме хостинга и изградим дизайна и функционалността на сайта според индивидуалните ви изисквания. Можем да работим с вас за изготянето на текстовата част на страницата.

Готовият дизайн означава по-бързо свършена работа и по-малка цена. Но тук изобщо не може да става дума за уникалност, т.е. още десетки сайта ще изглеждат точно като вашия. Допълнителен минус е, че посетителите могат да направят неправилния извод, че сте „взаимствали” визията си от другаде. готов уеб-дизайн
скриншотове актуални на 21.02.2011

Ето пример за "буквално взаимстване" на готов безплатен шаблон. Изводите са за вас.

 

Защо ние?

За съжаление, сред десетките уеб разработчици и дизайнери, малцина могат да се нарекат наши колеги.
За разлика от „майсторите”, за които това е хоби или са готови да направят сайт за „каса бира”, ние никога не изчезваме, не забравяме, не влизаме в сесия или сме offline. С вас ще работят хора, за които изработката на сайтове е основна дейност, вие ще получите реална оферта, както и фактура при заплащането.

„Сайтове по пакет”

Пакетите са предпочитана услуга за голям брой от агенциите, занимаващи се с уеб-дизайн. За незапознатите клиенти те са привлекателни предложения, защото дават готово решение. Те обаче крият редица уловки – тромава визия, ограничена функционалност, липса на възможност за редизайн.

На тази страница няма да видите нито една „пакетна услуга” – всяка оферта е строго индивидуална и се създава според конкретните изисквания на клиента. Дори е възможно двама клиенти от един и същ бранш да получат различни предложения. „Пакетът” за нас означава нежелание за работа, стремеж към бърза и лесна печалба, както и подценяване на клиента.

 

Ето няколко примера за реални „готови пакетни предложения” от нашите "конкуренти":
web сайт пакети
21.02.2011 - реален скриншот на варненска фирма

Ценова политика

Ние не работим на принципа „всичко за лев” или „сайт от днес за утре”. Офертата, която ще предложим е в следствие от разговорите с клиента, с изискванията и потребностите на неговия бизнес. Затова предложенията ни са реални и конкретни.