уеб дизайн Варна
Магазин за мобилни телефони и аксесоари

Магазин за мобилни телефони и аксесоари http://mshop.bg


Виж подробности

Начална страница на НугаБест България

притежава всички функционалности на продуктовия каталог, съчетани със стила на официалното представителство на една международна компания. Фирмата е световен лидер в производството на лечебен инструментариум от турманий. Това изисква разяснително съдържание, какво и подробно описание на продуктите. Потребителите имат възможност да се запознаят със самите уреди, с технологията им на действие и с техния ефект. Съдържанието е организирано в менютата по начин, който улеснява всеки, търсещ информация за лечебните масажи. Спасения са клиентските изисквания – корпоративни цветове и шрифтове, разположение на модулите. nugabest.bg е част от световната мрежа сайтове на едноименната компания и като такъв допринася за реномето на фирмата. Проектът носи всички позитиви на работещ представителен сайт.


Виж подробности

уеб дизай за мебели виденов

Поредният реализиран проект е стилният сайт на Мебели Виденов

Фирмата е един от лидерите в производството и търговията с мебели в България, а това означава и подобаващо интернет присъствие. Уеб страницата мебели впечатлява със визия, но и с функционалността си. Потребителите могат да разгледат всички модели на компанията, както и да изберат един от предложените варианти. Системата за поръчки позволява да се открие най-близкия фирмен магазин, но и нещо много по-важно: да се направи онлайн поръчка. След като се регистрира чрез своя мейл, посетителят може да участва и в конкурс с месечна награда. Навигацията е лесна и интерактивна, а това със сигурност се оценява от потребителите. Стремежът да се съчетае в дизайна философията на марка, която е с традиции, но в същото време модерна и с актуална продукция. Мебели Виденов залагат на достъпни цени и качество. Приоритети, които Уеб-сайтовете.ком е внушила чрез корпоративните цветове и изчистената визия. Изработен е според модерните тенденции на уеб програмирането, този проект е добър пример за успешен сайт, със ефективен контент и уникална визия.


Виж подробности

tui reisecenter

Сайтът на Туи Райзецентър позволява на потребителите да

разгледат в детайл атрактивните оферти, условията на различните курорти, както и да ангажират престоя си. За да планират своята мечтана почивка сред десетките предложения, те могат да се абонират за нюз бюлетин. Дизайнът е изпълнен изцяло според изискванията за корпоративна идентичност на TUI Worldwide, a навигацията е лесна и удобна, изпълнена с една цел – да е в услуга на потенциалните клиенти.


Виж подробности

Уеб дизайн Български морски квалификационен център

След дълга и усилена работа вече е налице новия уеб сайт на БМКЦ АД.

На сайта вече можете да видите всички курсове и сертификати, които се предлагат от Български Морски Квалификационен Център, както и да се запишете.


Виж подробности

Начална страница на онлайн магазин Елитмобил

Oнлайн магазинът на Elit Mobil  е изграден според

индивидуалните изисквания на клиента.
Дизайнът е съобразен с корпоративните цветове, а навигацията е лесна и удобна. Потребителят може да разглежда всеки продукт, да се запознае с характеристиките му и да го поръча онлайн.  Предлагането на сервизни услуги, както и новинарска секция правят сайта много по-фукционален и търсен от потребителите. С реализирането на този проект Web-Saitovete се налагат като водещи създатели на онлайн магазини за мобилни телефони във Варна.


Виж подробности

Начална страница на сайта

Сайтът на мебелна компания Р-Топ притежава всички характеристики на

един успешен интернет продукт - уникална визия и съдържание, изградено изцяло за дейността на компанията. Той е едновременно стилен и функционален и е изработен според клиентските изисквания. Р-топ предлагат авторски мебели и затова уеб сайта им трябва да отговаря на същите критерии - иновация и ефективност.


Виж подробности

Уеб дизайн за охранителна фирма Гард Форст
Изработка на представителен сайт за охранителна фирма Гард Форст. „Гард Форст” ЕООД е лицензирана фирма с основен предмет на дейност – охрана на имущество на физически и юридически лица
Виж подробности

Монархинвест начална страница

Изработка на сайт за агенция за недвижими имоти Монархинвест.

Сайтът е разработен в три езикови версии. Административния панел дава възможност за добавяне и коригиране на обявите.


Виж подробности

ЕкоДизайн ООД Ковано Желязо

Изработка на уеб каталог с модул за промоции. Пълен контрол на съдържанието от интуитивен административен панел. Автоматично оразмеряване на снимките. Неограничен брой категории.


Виж подробности